Afgelopen zaterdag is TTV Streefkerk naar de wintercompetitie in Scherpenzeel gegaan. Daar aangekomen hebben we eerst een lekker bakkie koffie gedronken en ons rustig omgekleed.
Toen we allemaal in onze sportoutfit stonden, kon de opwarming beginnen. Na een paar rondjes hardlopen, rekken en strekken, gingen de touwtrekkisten aan en konden we beginnen met intrekken.
Om tien voor twee begon de eerste pot tegen de Spoortrekkers uit Woudenberg. Dat werd een straffe pot waaruit we een gelijkspel konden halen.
Verder in de wedstrijd kwamen we ook Veenseboys 1 uit Veenendaal tegen. Daar hebben we ook een gelijkspel uit kunnen halen. Daarna hebben we nog een paar straffe potten getrokken maar jammer genoeg geen punten meer behaald.
Na de laatste strijd tegen Veenseboys 2 was deze middag afgelopen en hebben we elkaar bedankt voor het meedoen.
Nadat we ons omgekleed hadden, praatten we onder het genot van een drankje nog even na over het verloop van de wedstrijd.

Hierna gingen de meesten naar huis. Twee leden zijn nog doorgegaan naar België waar die avond een indoortoernooi plaatsvond. Dit werd georganiseerd door de Berketrekkers uit Merkplas.
Namens de blauwhemden van TTV Streefkerk wensen we u nog een fijne dag en bedanken we u voor het lezen van dit bericht.

Willem Jongeneel