Verslag Jeugdweekend 2016

Na enige file kwamen we aan bij T.T.V. Vorden waar het jeugdweekend zou plaatsvinden.
Na jaren van afwezigheid is dit nu weer nieuwe leven is ingeblazen. Als eerste gingen we de tent opzetten. Toen we daar klaar mee waren was het tijd voor de fris en koffie.

Na kennis gemaakt te hebben met elkaar was het tijd voor een korte wandeling naar de sporthal.
Hier kregen we een indoor training van een van de beste indoor touwtrekkers van Nederland: Peter Aangeenburg van T.T.V. Lagerweij.

Als eerste kregen we een korte uitleg en vervolgens werden er vier gemengde teams gemaakt. Nu konden de partijen beginnen  en kreeg iedereen persoonlijk tips waar hij/zij op moest letten.
Toen de training voorbij was, werd het tijd voor een  speurtocht door het bos en moesten er letters gezocht worden.  De uitkomst was verrassend: ‘tug of war’.

Toen we terug kwamen van de speurtocht was het tijd voor sterke verhalen en chips rondom het kampvuur.  Na een korte nacht slapen werden we wakker van de geur van vers gebakken eieren en spek die Jeroen en Sem voor iedereen aan het bakken waren.

Nadat iedereen zijn buik vol gegeten had was het tijd voor een outdoor training onder leiding van Anton van de Berg, een van de beste coaches van Nederland, van vereniging T.T.V .Heure.
Er werd getraind door middel van partijen. Het was de bedoeling om afhoudend te touwtrekken met de focus om lang stil te staan. Hier kregen we dan ook veel tips over.
Voor de rest van de ochtend hadden we vrije tijd voor onszelf.

S ’middags was het tijd voor klootschieten. We gingen in verschillende groepjes uiteen. Op verschillende  plekken moesten we proberen om in zo min mogelijk worpen een wc borstel naar het eind te gooien. Als afsluiter hebben we gezellig met elkaar patat, kroketten en frikandellen gegeten.
Toen werd het alweer tijd om huiswaarts te gaan.

We willen de jeugdcommissie en de jeugdleden van T.T.V .Vorden bedanken voor de organisatie. We kijken nu al uit na volgend jaar. Wat was het een top weekend om zoveel jeugd te leren kennen die allemaal dezelfde sport doen en wat was het gezellig met elkaar.


We hopen volgend jaar dat alle jeugd uit heel Nederland  komt zodat we die allemaal leren kennen en het nog gezelliger mag worden met elkaar.

Groeten,
 
Jeugd T.T.V. Streefkerk