TTV Streefkerk heeft deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen touwtrekken in Belfast, Noord-Ierland.
De touwtrekkers kwamen uit in de 560kg, U23 600 kg en 640kg klasse.

In de 560kg klasse trokken de Streefkerkers zich in een poule van 5 ploegen naar 2 gelijkspellen en 2 verloren beurten. Er werd gelijk gespeeld tegen Gaztedi (Baskenland) en Powerrangers (België) en verloren tegen Bosley (Engeland) en Stans (Zwitserland) wat resulteerde in een 4 de plaats.

Niet genoeg om de poule uit te komen in een veld van 4 poules met in totaal 23 teams. Winnaar in de 560 was Goiherri uit Baskenland.

In de U23 klasse zijn de blauwhemden in een veld van 11 teams op een 5de plek geëindigd, net niet genoeg om de poule uit te komen. Gewonnen werd er tegen Oakdaele (Zuid-Afrika), Powerrangers (België), Etowa (UK) en Thurtal (Zwitserland). De punten werden gedeeld met Gaztedi (Baskenland) en Asia (China). Verloren beurten vielen ten deel aan Bekveld (NL), Stans (Zwitserland), Wieden (Duitsland) en Swellendam (Zuid-Afrika) waarbij laatstgenoemde de titel opeiste in deze klasse.

In de 640kg klasse streden 35 ploegen in 4 poules om het eremetaal. Na een gelijkspel tegen Oele (NL) en verliesbeurt tegen Engelberg (Zwitserland), lieten de

Streefkerkers in de zes navolgende potten geen punten meer liggen. De volgende ploegen moesten hun meerdere erkennen: Waltenschwill (Zwitserland), Oregon (Amerika), Vandakker (België), Asia (China), Mutriku (Baskenland) en Glenhill  (Ierland).

In de daaropvolgende kwartfinales bleek Böllen uit Duitsland een maatje te groot en het team van Engelberg pakte uiteindelijk de titel in de 640kg klasse. Een positie voor Streefkerk bij de eerste 8 was van tevoren niet voor mogelijk gehouden en de ploeg reisde dan ook zeer tevreden naar huis.

Namens TTV Streefkerk,
Jeroen van den Berg